Het merk

Bij Mooi Binnen

Onze belofte is om u uitzonderlijke kleding aan te bieden, die comfort, elegantie en een onmiskenbaar ethisch engagement combineert. We maken er een erezaak van om elk element waaruit onze creaties bestaan ​​zorgvuldig te selecteren: edele materialen, delicate tinten en verfijnde accessoires, allemaal gekozen om
optimaliseren de kwaliteit en harmonie van onze pyjama's.

De essentie van onze creaties ontstaat in het hart van onze ontwerpstudio's in Brussel.
Hier bedenken, ontwerpen en perfectioneren we harmonieuze ensembles die de vrouwelijkheid van elke vrouw vergroten. Wij kijken nauwgezet naar elk detail, zodat u een onberispelijk afwerkingsniveau kunt garanderen.

Ons productieproces vindt plaats in nauwe samenwerking met partners die onze toewijding aan uitmuntendheid delen.
Wij sluiten ons aan bij degenen die zich aan onze ethische waarden houden en streven ernaar producten van hoge kwaliteit te produceren met inachtneming van de internationale mensenrechten en arbeidsnormen. We zijn er trots op dat we ethische en verantwoorde productie promoten, waarmee we onze diepe betrokkenheid bij onze klanten aantonen. Pretty Inside is meer dan een pyjamamerk. Het is een belofte van kwaliteit, elegantie en ethiek. Het is de zekerheid dat je je goed voelt, van binnen naar buiten.

Onze waarden

Wij geloven dat mode en stijl een positieve impact kunnen hebben op mensen.
Dit is de reden waarom we fundamentele waarden hebben vastgesteld die als leidraad dienen voor al onze beslissingen en acties.

In de eerste plaats pleiten wij voor transparantie. Met behulp van hoogwaardige materialen creëren we duurzame en comfortabele producten.
We willen dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn over wat ze kopen en hoe het is ontworpen.
Ten tweede is ethiek de kern van onze zorgen. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen en werken samen met partners die onze ethische waarden delen.

Ten slotte is inclusiviteit voor ons een prioriteit.
Wij geloven dat mode voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht hun maat, vorm of identiteit.
We willen dat onze producten de diversiteit van onze wereld weerspiegelen en dat iedereen zich vertegenwoordigd voelt door ons merk.

Door deze waarden te respecteren, streven we ernaar individuen te inspireren een goed gevoel over zichzelf te hebben en hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen door middel van hun stijl.

Onze missie

De missie van Pretty Inside is om vrouwen aan te moedigen hun vrouwelijkheid volledig te omarmen.
Wij geloven dat elke vrouw uniek is en het verdient om zelfverzekerd en trots te zijn op haar lichaam.

Het is onze toewijding om producten te ontwerpen die de vrouwelijkheid versterken, met behulp van hoogwaardige materialen en flatterende snitten om comfortabele, sensuele en elegante stukken te creëren.

Mode is voor ons een middel tot expressie en zelfbevestiging. Wij willen vrouwen helpen zich op hun gemak te voelen in hun eigen lichaam en hun persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen.

Sluit je aan bij onze missie om het vertrouwen van vrouwen te herstellen door hun vrouwelijkheid ten volle te vieren!